Tilinpäätös

Taloyhtiön tilinpäätös tehdään meillä laadukkaasti, nopeasti ja helposti. Haluaisitko sinäkin sen niin?

Isännöitsijän tehtäviin kuuluu asianmukaisen kirjanpidon järjestäminen asiakasyhtiöilleen. Jos isännöintitoimistossa ei ole omasta takaa riittävästi tai lainkaan taloushallinnon henkilökuntaa, isännöitsijä voi valtuuttaa tilitoimiston tekemään kirjanpidon. Siihen hommaan kannattaa valita meidät.

Koska talousasiat ovat meillä aina keskiössä, jokaisen isännöintikohteen tilinpäätös valmistuu juuri oikeaan aikaan. Kun kirjanpito on aina ajantasainen, ei tilinpäätöskaudella tarvitse odotella turhia. Saat pidettyä yhtiökokoukset ennen kesää.

Tilinpäätöspalvelut isännöintiyrityksille

Asunto-osakeyhtiön tilinpäätös on merkittävällä tavalla erilainen kuin muissa osakeyhtiöissä. Kirjanpitäjämme ovat erikoistuneet juuri asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpitoon ja siksi se sujuu meiltä ketterästi.

Tilinpäätöksen sujuvuutta edesauttavat hyvät jatkuvat käytäntömme, jotka lisäävät kirjanpidon läpinäkyvyyttä. Käymme yhtiöiden taloutta läpi vuoden aikana, jolloin tilinpäätöstyö sujuu kätevämmin.

Ennen tilinpäätöstä toteutamme isännöitsijän kanssa tilinpäätöksen kommentoinnin. Tällä varmistamme kulujen ja tuottojen oikean tiliöinnin, mahdolliset rahastointi- ja aktivointipäätökset ja käymme läpi miten tilikauden mahdollinen tulos muutetaan kuluvaraston avulla halutuksi. Sovimme myös kanssasi tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen mallista.

Vuodenvaihteen jälkeen toteutamme tilinpäätöksen, keräämme tarvittavat materiaalit kokoon, teemme veroilmoituksen ja tarvittaessa huolehdimme aineiston tilintarkastukseen.

Selkeä ja helppolukuinen tilinpäätös tekee keskusteluista hallituksen kanssa sujuvampia ja myös yhtiökokousten läpivienti onnistuu leppoisammin, kun yhtiön raha-asiat ovat kunnossa ja esitetty ymmärrettävästi.

Meidän tekemämme tilinpäätös on sinun käyntikorttisi. Osakkeenomistajista isolle osalle tilinpäätös ja toimintakertomus ovat ainoa asia mistä he määrittelevät isännöitsijänsä tasoa, koska vaikka he eivät yhtiökokoukseen ilmesty, ovat he lähettämäsi tilinpäätöksen kuitenkin lukeneet. Me huolehdimme, että numerot kertovat tarinansa tilinpäätöksessä, se näyttää, tuntuu ja huokuu laatua ja lujaa ammattitaitoa, kuten sinäkin.

Tässä pika-avuksi ”Isännöitsijän muistilistan tilinpäätökseen” -blogitekstimme.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla