Jälkilaskenta

Jälkilaskenta on yksi merkittävimmistä asioista osakkeenomistajien yhdenvertaisuuden toteutumisen seurannassa. Kun isännöimissäsi kohteissa laskelmat osoittavat isännöitsijän, hallituksen ja yhtiökokouksen tekemien päätösten kunnioittaneen yhdenvertaisuutta, olemme saavuttaneet kanssasi yhden merkittävän tukipilarin isännöinnissäsi.

Jälkilaskentapalvelumme isännöitsijöille

Pidämme vastikelaskelmat ajantasaisena osana kuukausittaista rutiinia, eli yli- ja alijäämät vastikelajeittain ovat aina tiedossasi. Vastaamme siitä, että yhtiön lainaosuuslaskenta on tiptop-kunnossa, joten huoneistokohtaiset lainaosuuslaskelmat ovat nopeasti osakkaiden saatavissa. Pidämme huolen myös lainaosuussuoritusten maksusta pankkiin.

Liitämme tilinpäätökseen yhtiökohtaisen lainaosuuslaskelman.

Teemme vuosittain pyynnöstä energian erityisvähennyksen laskelmat liikehuoneistoille. Lisäksi avustamme sinua tarpeen tullen veden jälkilaskelmissa tai vaikkapa tonttilunastusten koko prosessissa päätöksestä tonttiosuuden tilitykseen laskelmineen päivineen.

Pääomavastikkeiden maksuista huolehdimme osana vastikereskontraa. Liitämme tilinpäätökseen yhtiökohtaisen lainaosuuslaskelman.

Olemme valmiit avustamaan hoito- ja pääomavastikkeen suuruuden määrittelyssä, eli avustamme isännöitsijää talousarvion tekemisessä.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla