Ostoreskontra

Ostoreskontra on päivittäin liikkuva osa taloushallintoa. Se sisältää luettelon vastaanotetuista ostolaskuista, eli ostoveloista sekä maksetuista ostolaskuista. Ostoreskontra auttaa isännöintiyrittäjää tarkkailemaan kassavirtaa – milloin laskuja on erääntymässä ja paljonko niiden maksamiseen tarvitaan rahaa tilille.

Ostoreskontran palveluT isännöintiyrityksille

Käsittelemme asiakasyritystemme ostolaskut päivittäin. Näin varmistuu, että laskut menevät maksuun oikea-aikaisesti, eikä asiakkaillemme synny kustannuksia maksujen viivästyksestä.

Päivittäisiin toimiimme kuuluu

  • Laskujen vastaanottaminen
  • Laskujen tiliöinti
  • Laskujen siirtäminen hyväksyntäkiertoon ja maksatukseen.

Tarvittaessa muistutamme hyväksyjiä, jotta viivästyskorkoja ei pääse syntymään. Käytämme ostolaskujen käsittelyssä apuna robotiikkaa, mutta robotit toimivat aina ostolaskuista vastaavan rautaisen ammattilaisen valvovan silmän alla.

Aina kuukauden vaihtumisen jälkeen suljemme ostoreskontran ja täsmäytämme sen kirjanpitoon. Jos tiedoissa ilmenee jotain poikkeavaa, toimitamme isännöitsijälle tiedon kuukausittain.

Edistämme myös jatkuvasti sähköisen laskutuksen käyttöä, jotta kaikki ostolaskut tulisivat sähköisessä muodossa. Laskukierron nopeuttaminen tehostaa kaikkien työtä ja tuo taloudellista hyötyä.

Isännöitsijän tehtävä on hoitaa rahaliikennettä huolellisesti, viivytyksettä ja suunnitelmallisesti niin, ettei yhtiölle aiheudu tarpeettomia viivästyskorko- ym. seuraamuksia tai tulonmenetyksiä. Kun sinun tehtäväsi on vain tarkastaa isännöintikohteesi ostolaskujen tietojen oikeellisuus, perustehtäväsi rahaliikenteen osalta ei vie aikaasi taloyhtiön tärkeistä asioista. Voit luottaa meihin ja tapaamme toimia, että laskut on maksettu oikeaan aikaan ja kirjattu niille kuuluville kirjanpidon tileille.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla