Alvilliset kohteet

Arvonlisäverovelvolliset osakkaat isännöintikohteissa tarvitsevat omat toimintatapansa kiinteistön taloushallinnossa.

Olemme arvonlisäverollisuuden asiantuntijoita hoitamissanne isännöintikohteissa. Voit tukeutua ammattitaitoomme niin talousarvion laadinnassa kuin kiinteistöinvestointien arvonlisäveron palautushakemusissa. Arvonlisäverollisuus on meille tuttu juttu.

Arvonlisäveron käsittely isännöitävien kohteiden taloushallinnossa

Huolehdimme, että arvonlisäverolliset osakkaat saavat laskunsa oikeassa muodossa, eli arvonlisävero eriteltynä. Tarvittaessa voimme tarkistaa onko osakkaalla oikeus arvonlisäverollisuuteen.

Käsittelemme arvonlisäverollisissa kohteissa ostolaskut hakeutumisasteen mukaisesti ja huolehdimme, että oikea määrä arvonlisäveroa tulee vähennettäväksi.

Teemme tarvittavat ilmoitukset arvonlisäverosta verottajalle.

Arvonlisäverollisten kohteiden vastikejälkilaskelmat teemme yhtiöjärjestyksen mukaan joko Hyöty osakkaalle tai Hyöty yhtiölle -mallin mukaisesti.

Voimme avustaa teitä tilanteessa, joissa yhtiö hakeutuu arvonlisäverolliseksi tai suorittaa esim. ”saastumisvaarassa” olevan arvonlisäverovähennykseen oikeuttavan investoinnin.

Kun annat arvonlisäverolliset kohteesi meille hoitoon, me huolehdimme arvonlisäverosta johtuvat asiat suurimmaksi osaksi ja niissä asioissa mitkä ovat sinun vastuullasi, saat meiltä apua, tukea ja tarvittavat työkalut asioiden ratkaisemiseksi. Voit siis hoitaa yhtiötä kun mitä tahansa muuta asunto- tai kiinteistöosakeyhtiötä, eikä arvonlisäverovelvollinen kohde ole enää tarjouspyyntöjesi mörkö, jota et uskaltaisi tarjota.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla