Palkat ja palkkiot

Palkat ja palkkiot ovat asia, joiden maksatuksen tulee toimia jämäkästi – oikein ja ajallaan. Huolehdimme palkkioiden maksatuksesta taloyhtiön hallituksen jäsenille sekä toiminnantarkastajille. Suuremmissa isännöintikohteissa voi olla kuukausipalkkaisia työntekijöitä, joiden palkanlaskenta järjestyy myös kauttamme.

Isännöintiyrityksen palkkojen ja palkkioidenlaskennan palvelut

Käytössämme on palkanlaskentajärjestelmä jossa kaikki tulorekisteri-ilmoituksesta palkkalaskelman lähetykseen onnistuu digitaalisesti.

Ennen kuin laskentatyö saadaan käyntiin, avustamme ja ohjaamme siinä, että meille palkanlaskentaan saadaan kaikki tarpeelliset tiedot verokortista sidonnaisuusilmoitukseen.

Isännöintiyrityksen asiakkaiden palkkojen ja palkkioiden laskeminen, maksatus ja viranomaisilmoitukset sujuvat meiltä vahvojen käytäntöjen tukemana.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu

  • Kuukausipalkkojen laskenta ja maksatus
  • Palkkalaskelmien lähetys
  • TES:n tulkinta-apu tarvittaessa
  • Hallituksen ja toiminnantarkastajien palkkioiden laskenta ja maksatus
  • Tarvittavat viranomaisilmoitukset

Teemme kohdekohtaiset tulorekisteri ilmoitukset verottajalle palkoista ja palkkioista. Avustamme teitä tulorekisterivarmenteen hankkimisessa, mikäli teillä ei sellaista jo ole. Teemme tarvittaessa myös muut palkanlaskentatyöt.

Huolehdimme, että palkat ja palkkiot maksetaan aina juuri silloin kuin sen kuuluukin. Taloyhtiön palkkasuhteessa olevat työntekijät eivät välttämättä ole se helpoin juttu isännöitsijälle, mutta meidän kanssa kärpäsestä ei tule härkänen, koska me osaamme nämä jutut.

Palkka ja palkkio on saajalleen yksi tärkeimmistä asioista. Siinä jos mennään mönkään, ei kunnian kukko laula. Antamalla meidän hoitaa palkkoihin ja palkkioihin liittyvät asiat, tiedät että ne on tehty viimeistä piirtoa myöden. Saaja on saanut laskelman haluamallaan tavalla vaikkapa suoraan verkkopankkiinsa ja ennen kaikkea rahat on tilitetty oikeaan aikaan saajalleen.

Kiinteistöhallinnon ammattilaisena haluat varmasti, että taloyhtiöidesi palkka-asiat on hoidettu samoin kuin isännöintisikin: tinkimättömällä laadulla.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla