OIVALLINEN TYÖPAIKKA

Hoidamme kalleinta omaisuutta, mitä ihmiset omistavat – koteja. Haluamme olla se ammattilainen, joka saa hoitaa koteja. Siksi lupaamme panostaa asiakaspalveluun, viestintään, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen.

Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden olla mukana tekemässä parempaa työtä ja vaikuttamassa tulevaisuuteen. Lue alta lisää, miten Isännöintiliiga luo tulevaisuuden tekijöille tilan kasvaa.


TOIMINTA-AJATUS JA ARVOT

Arvostamme yrityksessämme hyvää tekemistä, erinomaista asiakaspalvelua ja uskallusta ajatella laatikon ulkopuolella. Uskomme, että pyrkimällä jatkuvasti parantamaan ja ylittämään odotukset voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellista asiakaspalvelua ja kohtelemaan asiakkaitamme arvostaen ja luottaen. Huomioimme heidän tarpeensa ja toiveensa tehden kovasti töitä löytääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat heidän odotuksiaan.

Lisäksi kannustamme työntekijöitämme ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja keksimään luovia ratkaisuja haasteisiin. Uskomme, että edistämällä innovaatio- ja kokeilukulttuuria voimme uudistua jatkuvasti ja edistää toimialamme kehitystä.

Kaiken kaikkiaan arvomme paremman työn tekemisestä, asiakaspalvelun tarjoamisesta ja laatikon ulkopuolisesta ajattelusta toimivat yrityksemme ytimenä, ja olemme sitoutuneet noudattamaan näitä arvoja kaikessa mitä teemme.

Miksi meille?

 • Arvostamme monimuotoisuutta ja osallisuutta. Pyrimme luomaan kannustavan ja osallistavan työympäristön, jossa jokainen voi menestyä.
 • Yrityksemme on sitoutunut tekemään positiivisen vaikutuksen, ja työntekijämme ovat intohimoisia työssään.
 • Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jotta voit oppia ja kehittyä urallasi.
 • Meillä on vahva tiimi omistautuneita ja lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja parempaan tekemiseen.
 • Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja edut.
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Etätyö ja joustavat työajat
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Alan osaavimmat ja mukavimmat työkaverit
  • Tulospalkkaus
  • Laaja työterveyshuolto

Kaiken kaikkiaan yrityksessämme työskentely voi tarjota sinulle mahdollisuuden olla osa jotain erityistä ja olla mukana tekemässä asioita paremmin.

Taloushallinnon asiantuntija

Jenni Toivonen

Aloitin työt Liigalla syyskuussa 2020. Taloushallinnon asiantuntijana tehtäviini kuuluvat taloyhtiöiden kirjanpidot, tilinpäätökset, maksatus sekä asiakaspalvelu.

Koulutukseltani olen tradenomi. Ennen Liigalle siirtymistä työskentelin tilitoimistossa, jossa vastuullani olivat asiakkaiden osto- ja myyntireskontrat.

Tällä hetkellä suoritan kiinteistöalan kirjanpidon koulutusta ja tutkintoa (KPT II), jolla vahvistan tämän alan osaamistani.

Taloushallinnon asiantuntija, isännöitsijä IAT

Juho Pyykkö

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi ja taskustani löytyy sen lisäksi isännöinnin ammattitutkinto (IAT). Liityin Liigan väkeen marraskuussa 2020 ja olen taloushallinnon tehtävien lisäksi ottanut vastuulleni taloyhtiöiden isännöintiä, johon tehtäväni painottuvat entistä enemmän vuoden 2023 aikana.

Ennen taloyhtiömaailmaa työskentelin neljä vuotta liikekirjanpitojen parissa tilitoimistossa. Kirjanpidot, verotus ja asiakaspalvelu ovat siis ennestään tuttua asiaa ja kosketuspintaa löytyy myös konsernitilinpäätöksistä.

Liigassa päävastuitani ovat isännöinti sekä kuntien vuokrataloyhtiöiden kirjanpidot ja konserniyhdistelyt. Näiden lisäksi teen asiakkuuksiimme taloyhtiöille tyypillisiä asiakaspalvelutehtäviä, ostoreskontraa ja pienimuotoista järjestelmätukea.

Kenen kanssa työskentelet?

Taloushallinnon asiantuntija

Isännöintiliigalla taloushallinnon asiantuntija vastaa hänelle osoitettujen asiakkaiden taloyhtiöiden taloushallintopalveluista. Tuotat asiakkaidesi kirjanpitoja, tilinpäätöksiä, reskontran täsmäytyksiä, lainaosuuslaskentaa ja palkkojen, sekä palkkioiden laskentaa. Unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä, eli asiakasta. koska tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito ja neuvonta asiakkaiden suuntaan.

Taloushallinnon assistentti

Isännöintiliigalla taloushallinnon assistentti toimii yhteistyössä taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa ja luo arvoa asiakkaillemme vuokra-, osto-, ja lainareskontran sekä asiakaspalvelun kautta. Asiakkainasi ovat taloyhtiöiden osakkeenomistajat ja asukkaat, joille toimit arjen sujuvoittajana, sekä taloyhtiöiden isännöitsijät, joiden kanssa huolehdit mm. perintätoimista, osakeluettelomerkinnöistä tai vaikkapa vesilaskutuksien toteuttamisesta.

Työskentelemme etänä, joten etätyö ja itsensäjohtaminen on erittäin tärkeää tehtävän hoidossa, mutta se luo sinulle myös uudenlaisen mahdollisuuden työelämässä.

Tehdäänkö töitä yhdessä?


Meille hakeminen on tehty helpoksi. Emme tarvitse muuta kuin sähköpostisi ja LinkedIn-profiilisi. Kaikki muu on vapaaehtoista. Juho Ojanperä on sinuun yhteydessä, jos ajatuksemme kohtaavat.