Kirjanpito

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kirjanpito on meidän leipälajimme. Meidän leipalajistasi tulee sinulle menestystekijä, kun kirjanpito on ajantasainen, selkeä ja laadukas.

Täsmäytämme reskontrat, palkat ja tiliotteet rutiinilla, joka varmistaa, että ajantasainen kirjanpito on käytettävissäsi koko ajan.

Talousasioiden ollessa ajan tasalla on helppo jakaa siitä tietoa hallitukselle ja se toimii aidosti päätöksentekosi tukena.

Me teemme kirjanpitoa standardoidusti, eli kaikkien isännöintikohteidesi kirjanpito on tehty samalla tavalla. Näin takaamme kirjanpidon laadun ja selkeyden ollessamme samalla myös tehokkaita.

Pidämme kirjanpidon kuukausittain ajantasaisena täsmäämällä kaikki reskontrat ja tekemällä tiliotteiden tiliöinnin. Jaksotukset teemme tilinpäätökseen tai erikseen pyydettäessä.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla