Vastikereskontra

Vastikereskontra on taloyhtiön kassavirranhallinnan ytimessä. Kun tiimimme huolehtii asiakastaloyhtiösi vastikereskontrasta, taloyhtiön kassaan kertyy varoja budjetoidun mukaisesti, eivätkä maksut pääse jäämään myöhään.

Vastikereskontran palvelut isännöintiyrityksille

Uusi osakas saa meiltä vastikelaskut, kun osakemerkintä on tehty. Tämän jälkeen osakas napsahtaa mukaan kuukausittaiseen vastikereskontran prosessiimme.

Yläpidämme vastikekantokirjaa päivittäisillä rutiineilla. Varmistamme maksujen sujuvuuden huolehtimalla vastikelaskut aina hyvissä ajoin osakkaille. Viite- ja muut maksusuoritukset syötämme päivittäin reskontraan, jotta meillä on aina ajantasainen tieto saatavilla.

Teemme maksuhuomautukset vastikkeista kuukausittain. Näin varmistetaan se, ettei vastikerästejä pääse syntymään. Yli kaksi kuukautta vanhat erääntyneet vastikemaksut käsittelemme isännöitsijän kanssa ja teemme tarvittaessa perintäpäätöksen.

Jos kävisi niin, että vastikkeita ei saada perittyä, avustamme isännöitsijää haltuunoton toteuttamisessa ja muissa perintätoimissa.

Kuukauden vaihduttua suljemme päättyneen kuukauden reskontran, täsmäytämme sen kirjanpitoon ja toimitamme valmiin vastikekantokirjan isännöitsijän käyttöön.

Hyvin ja systemaattisesti hoidettu vastike- ja vuokrankanto tarkoittaa isännöimissäsi kohteissa, että tekemäsi talousarvio toteutuu. Kuukausittain talousarviosi mukaiset toteutuvat rahavirrat ja saatavien tehokas periminen mahdollistavat isännöintikohteesi talouden sekä toiminnan suunnittelun pitkällä aikavälillä. Sinä voit keskittyä isännöinnissä olennaiseen, kun vastike- ja vuokrankanto toimii, eikä sinun tarvitse seurata pankkitilille tulevia suorituksia ja tai kirjoitella haltuunottovaroituksia.

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

HELPPOUS

Ulkoistaminen tarjoaa helppoutta kustannussäästöjen, erikoisosaamisen ja joustavuuden avulla. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää loput meille.

Ennustettavuus

Ennustettavuus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja vähentämään epävarmuutta. Kilpailukykysi varmistamisesta helpottuu, kun resurssien kohdistaminen ja riskien minimointi helpottuu.

Luotettavuus

Yritysmaailmassa luotettava kumppani on arvossaan. Siksi meillä ensisijainen tavoite on tarjota asiakkaille varmuutta ja vakautta palveluidemme kautta.

– ISÄNNÖITSIJÄN TALOUSHALLINTO

Ota yhteyttä jo tänään ja aloita säästäminen ulkoistamalla