OIVALLISTA TEKEMISTÄ

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua Ylivieskan alueella. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä.

Laadusta, tehokkuudesta ja edelläkävijyydestä isännöinnissä muodostettiin käsite, joka sai nimekseen oivallinen isännöinti. Se on enemmin Isännöintiliigan DNA kuin tuote, koska se määrittää arvot ja toiminta-ajatuksen jolla isännöintiä tehdään.


TOIMINTA-AJATUS JA ARVOT

Hoidamme kalleinta omaisuutta, mitä ihmiset omistavat – koteja. Haluamme olla se ammattilainen, joka saa hoitaa kotitaloasi. Siksi lupaamme panostaa asiakaspalveluun, viestintään, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen.

Haluamme tehdä isännöintiä pitäen aina mielessä rehellisyyden kaikessa toiminnassamme, riippumattomuuden takamaan sen, että olemme sinua varten ja erinomaisuuden, jotta sinun taloyhtiötäsi hoitaa isännöinnin ammattilainen.

OIVALLISIA ASIAKASTARINOITA

Oulun Isännöintikeskus on Oulussa toimiva isännöintiyritys, jossa työskentelee kolme isännöitsijää. Yrittäjänä OIK:ssa on Janne Väyrynen.

Tuotamme Oulun Isännöintikeskukselle asiakastaloushallinnon palvelut heidän isännöimiin kohteisiin. Palvelut kattavat kaikki taloushallinnon palvelut ostolaskuista maksuun, vuokra- ja vastikekannon hoidon sekä kirjanpidon tuottamisen. OIK:n isännöitsijät Janne, Arto ja Sami tukeutuvat taloushallintoon liittyvissä asioissa Isännöintiliigaan, koska tuotamme heille myös heidän etäasiakaspalvelun, eli olemme heidän mukanaan asiakasrajapintatyössä. Toimimme lisäksi myös OIK:n ohjelmiston pääkäyttäjänä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme keskittyä täysin kohteidemme isännöintiin, kun asiakastaloushallintomme tuottaa isännöinnin taloushallinnon ammattilainen. Tiedämme, että kirjanpidot, vuokrankannot ja muut taloushallinnon työt ovat ajantasaisia ja hyvässä hoidossa.”
Janne Väyrynen, toimitusjohtaja ja yrittäjä

Vieskakoti on tunnettu palvelevien rivitaloyhtiöiden rakentaja Ylivieskassa ja Kokkolassa. Aloitimme yhteistyön viimeistelemällä Kokkolan Rytimäkeen rakennettavan rivitaloyhtiön yhtiöjärjestyksen ja tekemällä yhtiön hallinnon luovutuksen. Tämän jälkeen olemme perustaneet heidän rakennettavat asunto-osakeyhtiöt, tehneet niihin mm. hallinnonjakosopimukset ja avustaneet tulevien yhtiöiden talouden suunnittelussa.

Tuotamme PKI Isännöinti Oy:n isännöinnissä olevien kohteiden kirjanpidot, tilinpäätökset ja jälkilaskennan vastikerahoituslaskelmista
lainaosuuslaskentaan. Lisäksi palveluihimme kuuluvat palkkioiden ja palkkojen laskennat. Työ toteutetaan PKI Isännöinti Oy:n järjestelmiin

Tuotamme Ulvilan Isännöintipalvelu Oy:n taloushallintopalvelut. Palveluiden piiriin kuuluvat Ulvilan Vuokrakodit Oy, sekä Ulvilan kaupungin omistamat erilliskiinteistö ja asunto osakeyhtiöt.
Palvelut tuotetaan Isännöintiliigan järjestelmillä, johon Ulvilan Isännöintipalveluiden työntekijöille on annettu käyttöoikeudet.

Asunto Oy Seittenhovi on 1970-luvulla valmistunut kerrostalo Hyvinkään Viertolassa. Seittenhovissa on 30 asunnon lisäksi yhteiset sauna- sekä pesulatilat. Isännöintiliigan isännöintikauden aikana kohteeseen on toteutettu mm. julkisivun tiilimuurauksen uusiminen, sekä pyörä- ja pesulatilojen saneeraus.

Kiinteistö Oy Oikokuja on1991 valmistunut liike- ja toimistotalo Hyvinkään ydinkeskustassa. Isännöinnissämme Kiinteistö Oy Oikokujalla on toteutettu vesikaton uusiminen, sekä samalla kohteen katolle on asennettu suuritehoinen aurinkovoimala.

– PAREMPAA TEKEMISTÄ JA ASIAKASPALVELUA

TULE MUKAAN HYVÄÄN JOUKKOON.
PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN

TOIMINTA-ALUE

Taloushallinnon palvelut sekä etäasiakaspalvelu on saatavilla koko Suomen alueelle. Nykyaikaiset ratkaisumme mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattomasti palveluiden tuottamisen.

Isännöinnin palveluita tarjoamme Hyvinkään alueella. Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 22.

Isännöinti on liikkuvaa työtä ja haluammekin tarjota oivallista isännöintiä valitsemillamme alueilla.

Toimitusjohtaja, auktorisoitu isännöitsijä, AIT

Juho Ojanperä

– Isännöitsijä AIT ja Isännöintiliiga Oy:n yrittäjä

– Kauppatieteen maisteri

– 050 325 6377

juho.ojanpera@isannointiliiga.fi

Synnyin, kasvoin ja leikin perheeni omistaman isännöintitoimiston tiskin alla, joten yrittäjyys Isännöintiliiga Oy:ssa oli vain ajan kysymys, kohtalo ja unelma.

Vastuullani on taloyhtiöiden isännöinti.

Ennen yrittäjyyttä kokemusta on tarttunut mukaan myös isännöintialan ohjelmistokouluttajana ohjelmistoyrityksessä, isännöinnin kehittämistä, kouluttamista ja johtamista Suomen suurimmassa isännöintitoimistossa ja toimitila- sekä kauppakeskusjohtamista maailman suurimmassa kiinteistömanageerausyhtiössä.

Peruskoulutukseni on kauppatieteen maisteri ja lisäksi olen suorittanut johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon, eli olen AIT. Seuraavana tavoitteenani on henkilökohtainen ISA -pätevyys isännöintialalle.

KENEN KANSSA TYÖSKENTELET?

Olemme joukko isännöinnin ammattilaisia. Meillä on pitkä kokemus alalta, toimitusjohtaja on kuulemma syntynytkin isännöintiyrityksen tiskin alle. Kaikessa tekemisessämme meitä johtaa ajatus paremmin tekemisestä ja asiakaspalvelusta. Emme me kuitenkaan ryppyotsaisia ole. Saatamme jopa olla hauskimmat kumppanisi tai työkaverisi.

Taloushallinnon asiantuntija

Päivi Ojanperä

Olen pitkän kiinteistökirjanpidon kokemuksen omaava taloushallinnon asiantuntija, jolle kirjanpidot, lainaosuuslaskelmat ja vastikekanto ovat jokapäiväistä työtä.

Vastuullani on taloyhtiöiden asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyvät asiat. Lisäksi toimin tiimipäällikkönä.

Aikaisempaa kokemusta ennen Isännöintiliigaa on karttunut Suomen suurimman isännöintitoimiston asiakaspalvelussa, kirjanpitäjänä ja kirjanpitokeskuksen päällikkönä. Lisäksi olen toiminut controllerina rakennusalan yrityksessä ja taloushallinnon asiantuntijana tilitoimistossa.

Koulutukseltani olen tradenomi.

Taloushallinnon asiantuntija

Jenni Toivonen

Aloitin työt Liigalla syyskuussa 2020. Taloushallinnon asiantuntijana tehtäviini kuuluvat taloyhtiöiden kirjanpidot, tilinpäätökset, maksatus sekä asiakaspalvelu.

Koulutukseltani olen tradenomi. Ennen Liigalle siirtymistä työskentelin tilitoimistossa, jossa vastuullani olivat asiakkaiden osto- ja myyntireskontrat.

Tällä hetkellä suoritan kiinteistöalan kirjanpidon koulutusta ja tutkintoa (KPT II), jolla vahvistan tämän alan osaamistani.

Taloushallinnon asiantuntija, isännöitsijä IAT

Juho Pyykkö

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi ja taskustani löytyy sen lisäksi isännöinnin ammattitutkinto (IAT). Liityin Liigan väkeen marraskuussa 2020 ja olen taloushallinnon tehtävien lisäksi ottanut vastuulleni taloyhtiöiden isännöintiä, johon tehtäväni painottuvat entistä enemmän vuoden 2023 aikana.

Ennen taloyhtiömaailmaa työskentelin neljä vuotta liikekirjanpitojen parissa tilitoimistossa. Kirjanpidot, verotus ja asiakaspalvelu ovat siis ennestään tuttua asiaa ja kosketuspintaa löytyy myös konsernitilinpäätöksistä.

Liigassa päävastuitani ovat isännöinti sekä kuntien vuokrataloyhtiöiden kirjanpidot ja konserniyhdistelyt. Näiden lisäksi teen asiakkuuksiimme taloyhtiöille tyypillisiä asiakaspalvelutehtäviä, ostoreskontraa ja pienimuotoista järjestelmätukea.

Taloushallinnon asiantuntija

Niina Halminen

Vastuullani ovat taloyhtiöiden taloushallintoon liittyvät tehtävät. Lisäksi toimin tiimipäällikkönä.

Peruskoulutuksena olevan liiketalouden ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut KPT II ja KISI- koulutukset.

Aikaisempaa kokemusta minulla on yli 10 vuoden verran asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidosta ja muista isännöintialan työtehtävistä.

Taloushallinnon asiantuntija

Henna Simola

Olen koulutukseltani merkonomi (liiketalouden perustutkinto) ja työtehtäviini kuuluvat taloyhtiöiden kaikenlaiset taloushallinnolliset työt asiakaspalvelusta tilinpäätöksiin.

Ennen uraani Isännöintiliigalla olen toiminut palkanlaskijana ja kirjanpitäjänä liikekirjanpidon parissa tilitoimistossa.

Taloushallinnon assistentti

Nanne Valkokallio

Aloitin Isännöintiliigalla elokuun lopussa 2022 täysin uutena isännöintialalla.

Olen koulutukseltani merkonomi ja työskennellyt pääsääntöisesti kaupan alalla ja asiakaspalvelussa.

Tietoni ja taitoni isännöinnistä on karttunut paljon uutteran uuden opiskelun ja opettajana toimineiden työkavereiden ansiosta.

Tällä hetkellä vastuullani on taloyhtiöiden taloushallinnon sekä asiakaspalvelun tehtävät.

Taloushallinnon asiantuntija

Marjaana Manninen

Taloushallinnon asiantuntija

Aleksi Porola

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja työtehtäviini kuuluvat erilaiset taloyhtiön taloushallintoon liittyvät työt.

Aloitin työt taloushallinnon asiantuntijana Isännöintiliigalla helmikuussa 2023. Ennen Liigalla aloittamista olen työskennellyt kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnon parissa.

Taloushallinnon assistentti

Veeti Jokela