Isännöintiliiga Oy

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua Ylivieskan alueella. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä.

Laadusta, tehokkuudesta ja edelläkävijyydestä isännöinnissä muodostettiin käsite, joka sai nimekseen oivallinen isännöinti. Se on enemmin Isännöintiliigan DNA kuin tuote, koska se määrittää arvot ja toiminta-ajatuksen jolla isännöintiä tehdään.

Toiminta-ajatus ja arvot

Hoidamme kalleinta omaisuutta, mitä ihmiset omistavat – koteja. Haluamme olla se ammattilainen, joka saa hoitaa kotitaloasi. Siksi lupaamme panostaa asiakaspalveluun, viestintään, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen.

Haluamme tehdä isännöintiä pitäen aina mielessä rehellisyyden kaikessa toiminnassamme, riippumattomuuden takamaan sen, että olemme sinua varten ja erinomaisuuden, jotta sinun taloyhtiötäsi hoitaa isännöinnin ammattilainen.

 

Isännöinnissämme olevia kohteita ja asiakastarinoita

Asunto Oy Ylivieskan Betania on 2019 valmistunut kerrostalo Ylivieskan keskustassa. Betaniassa on kolmetoista huoneistoa, kaksi liiketilaa, sekä autokatokset pysäköintiä varten. Aloitimme isännöintityöt Betanian hallinnon luovutuksella ja yhtiön palveluiden hankinnoilla huoltotoimesta, vakuutuskilpailutukseen.

Asunto Oy Ylivieskan Toivonkallio on vuonna 2012 valmistunut kymmenen huoneiston rivitalokokonaisuus Ylivieskan Toivonkalliolla. Yhtiön lämmitysmuoto on maalämpö.

Asunto Oy Puntuksenrinne Kokkola on 2019 valmistunut palveleva rivitaloyhtiö, Kokkolan Rytimäessä. Puntuksenrinreessä on kolmetoista huoneistoa sekä autokatokset pysäköintiä varten. Aloitimme isännöintityöt Puntuksenrinteen hallinnon luovutuksella ja yhtiön palveluiden hankinnoilla huoltotoimesta, vakuutuskilpailutukseen.

Asunto Oy Ylivieskan Onni on Ylivieskan Kaisaniemessä sijaitseva 48 huoneiston ja kahden kerrostalon kokonaisuus, joka on aikaisemmin toiminut vuokra-asuntolana. Aloitimme isännöintityöt yhtiöttämällä ja luomalla Asunto Oy Ylivieskan Onnin.

Vieskakoti on tunnettu palvelevien rivitaloyhtiöiden rakentaja Ylivieskassa ja Kokkolassa. Aloitimme yhteistyön viimeistelemällä Kokkolan Rytimäkeen rakennettavan rivitaloyhtiön yhtiöjärjestyksen ja tekemällä yhtiön hallinnon luovutuksen. Tämän jälkeen olemme perustaneet heidän rakennettavat asunto-osakeyhtiöt, tehneet niihin mm. hallinnonjakosopimukset ja avustaneet tulevien yhtiöiden talouden suunnittelussa.

Toiminta-alue

Toimimme Ylivieskassa, Nivalassa, Kokkolassa, Oulun Eteläisen alueella ja Hyvinkäällä. Toimistomme sijaitsevat Ylivieskassa osoitteessa Kauppakuja 2 ja Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 22.

Isännöinti on liikkuvaa työtä ja nykyaikaiset digiratkaisut mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattomasti erinomaisen asiakaspalvelun, siksi haluamme tarjoamme oivallista isännöintiä valitsemillamme alueilla.

Yrittäjä ja isännöitsijä

Juho Ojanperä

✓ Isännöitsijä ja Isännöintiliiga Oy:n yrittäjä

✓ Kauppatieteen maisteri

✓ 050 325 6377

juho.ojanpera@isannointiliiga.fi

 

Synnyin, kasvoin ja leikin perheeni omistaman isännöintitoimiston tiskin alla, joten oma Isännöintiliiga Oy oli vain ajan kysymys, kohtalo ja unelma.

Ennen yrittäjyyttä kokemusta on tarttunut mukaan myös isännöintialan ohjelmistokouluttajana ohjelmistoyrityksessä, isännöinnin kehittämistä, kouluttamista ja johtamista Suomen suurimmassa isännöintitoimistossa ja toimitila- sekä kauppakeskusjohtamista maailman suurimmassa kiinteistömanageerausyhtiössä.

Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri. Opiskelen tällä hetkellä johtavan ammatti-isännöitsijän tutkintoa, eli AIT -tutkintoa.