Isännöintiliiga Oy

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua Ylivieskan alueella. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä.

Laadusta, tehokkuudesta ja edelläkävijyydestä isännöinnissä muodostettiin käsite, joka sai nimekseen oivallinen isännöinti. Se on enemmin Isännöintiliigan DNA kuin tuote, koska se määrittää arvot ja toiminta-ajatuksen jolla isännöintiä tehdään.

Toiminta-ajatus ja arvot

Hoidamme kalleinta omaisuutta, mitä ihmiset omistavat – koteja. Haluamme olla se ammattilainen, joka saa hoitaa kotitaloasi. Siksi lupaamme panostaa asiakaspalveluun, viestintään, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen.

Haluamme tehdä isännöintiä pitäen aina mielessä rehellisyyden kaikessa toiminnassamme, riippumattomuuden takamaan sen, että olemme sinua varten ja erinomaisuuden, jotta sinun taloyhtiötäsi hoitaa isännöinnin ammattilainen.

 

Isännöinnissämme olevia kohteita ja asiakastarinoita

Asunto Oy Ylivieskan Betania on 2019 valmistunut kerrostalo Ylivieskan keskustassa. Betaniassa on kolmetoista huoneistoa, kaksi liiketilaa, sekä autokatokset pysäköintiä varten. Aloitimme isännöintityöt Betanian hallinnon luovutuksella ja yhtiön palveluiden hankinnoilla huoltotoimesta, vakuutuskilpailutukseen.

Asunto Oy Ylivieskan Toivonkallio on vuonna 2012 valmistunut kymmenen huoneiston rivitalokokonaisuus Ylivieskan Toivonkalliolla. Yhtiön lämmitysmuoto on maalämpö.

Asunto Oy Puntuksenrinne Kokkola on 2019 valmistunut palveleva rivitaloyhtiö, Kokkolan Rytimäessä. Puntuksenrinreessä on kolmetoista huoneistoa sekä autokatokset pysäköintiä varten. Aloitimme isännöintityöt Puntuksenrinteen hallinnon luovutuksella ja yhtiön palveluiden hankinnoilla huoltotoimesta, vakuutuskilpailutukseen.

Asunto Oy Ylivieskan Onni on Ylivieskan Kaisaniemessä sijaitseva 48 huoneiston ja kahden kerrostalon kokonaisuus, joka on aikaisemmin toiminut vuokra-asuntolana. Aloitimme isännöintityöt yhtiöttämällä ja luomalla Asunto Oy Ylivieskan Onnin.

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi on vuonna 2019 valmistunut kuuden huoneiston rivitaloyhtiö Riihimäen Otsolassa.

Tulevaisuudessa vakiinutamme As. Oy Riihimäen Otsolan Hovin hallintomallin ja keskitymme asumisviihtyvyyttä lisäävien palveluiden hankintaan yhdessä yhtiön hallituksen kanssa.

Vieskakoti on tunnettu palvelevien rivitaloyhtiöiden rakentaja Ylivieskassa ja Kokkolassa. Aloitimme yhteistyön viimeistelemällä Kokkolan Rytimäkeen rakennettavan rivitaloyhtiön yhtiöjärjestyksen ja tekemällä yhtiön hallinnon luovutuksen. Tämän jälkeen olemme perustaneet heidän rakennettavat asunto-osakeyhtiöt, tehneet niihin mm. hallinnonjakosopimukset ja avustaneet tulevien yhtiöiden talouden suunnittelussa.

Oulun Isännöintikeskus on Oulussa toimiva isännöintiyritys, jossa työskentelee kolme isännöitsijää. Yrittäjänä OIK:ssa on Janne Väyrynen.

Tuotamme Oulun Isännöintikeskukselle asiakastaloushallinnon palvelut heidän isännöimiin kohteisiin. Palvelut kattavat kaikki taloushallinnon palvelut ostolaskuista maksuun, vuokra- ja vastikekannon hoidon sekä kirjanpidon tuottamisen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme keskittyä täysin kohteidemme isännöintiin, kun asiakastaloushallintomme tuottaa isännöinnin taloushallinnon ammattilainen. Tiedämme, että kirjanpidot, vuokrankannot ja muut taloushallinnon työt ovat ajantasaisia ja hyvässä hoidossa.

Janne Väyrynen, toimitusjohtaja ja yrittäjä

Toiminta-alue

Toimimme Ylivieskassa, Nivalassa, Kokkolassa, Oulun Eteläisen alueella ja Hyvinkäällä. Toimistomme sijaitsevat Ylivieskassa osoitteessa Pajalankatu 3 LH 34B ja Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 22.

Isännöinti on liikkuvaa työtä ja nykyaikaiset digiratkaisut mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattomasti erinomaisen asiakaspalvelun, siksi haluamme tarjoamme oivallista isännöintiä valitsemillamme alueilla.

Henkilöstö

Tutustu Isännöintiliigan ammattitaitoiseen ja asiakaspalvelualttiiseen henkilöstöön.

 

Juho Ojanperä

✓ Isännöitsijä AIT ja Isännöintiliiga Oy:n yrittäjä

✓ Kauppatieteen maisteri

✓ 050 325 6377

juho.ojanpera@isannointiliiga.fi

Synnyin, kasvoin ja leikin perheeni omistaman isännöintitoimiston tiskin alla, joten yrittäjyys Isännöintiliiga Oy:ssa oli vain ajan kysymys, kohtalo ja unelma.

Vastuullani on taloyhtiöiden isännöinti.

Ennen yrittäjyyttä kokemusta on tarttunut mukaan myös isännöintialan ohjelmistokouluttajana ohjelmistoyrityksessä, isännöinnin kehittämistä, kouluttamista ja johtamista Suomen suurimmassa isännöintitoimistossa ja toimitila- sekä kauppakeskusjohtamista maailman suurimmassa kiinteistömanageerausyhtiössä.

Peruskoulutukseni on kauppatieteen maisteri ja lisäksi olen suorittanut johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon, eli olen AIT. Seuraavana tavoitteenani on henkilökohtainen ISA -pätevyys isännöintialalle.

Päivi Ojanperä

✓ Kirjanpitäjä

✓ Tradenomi

✓ 050 363 0262

paivi.ojanpera@isannointiliiga.fi

Olen pitkän kiinteistökirjanpidon kokemuksen omaava taloushallinnon asiantuntija, jolle kirjanpidot, lainaosuuslaskelmat ja vastikekanto ovat joka päiväistä työtä.

Vastuullani on taloyhtiöiden asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyvät asiat.

Aikaisempaa kokemusta ennen Isännöintiliigaa on karttunut Suomen suurimman isännöintitoimiston asiakaspalvelussa, kirjanpitäjänä ja kirjanpitokeskuksen päällikkönä. Lisäksi olen toiminut controllerina rakennusalan yrityksessä ja taloushallinnon asiantuntijana tilitoimistossa.

Koulutukseltani olen tradenomi.

Jenni Toivonen

✓ Kirjanpitäjä

✓ Tradenomi

✓ 040 500 9284

jenni.toivonen@isannointiliiga.fi

Vastuullani on taloyhtiöiden taloushallintoon liittyvät asiat.

Aiemmin olen työskennellyt tilitoimistossa, jossa hoidin asiakkaiden osto- ja myyntireskontraa.

Koulutukseltani olen tradenomi.

Juho Pyykkö

✓ Isännöitsijä

✓ Tradenomi

✓ 040 187 7847

juho.pyykko@isannointiliiga.fi

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi ja vastuullani ovat taloyhtiöiden asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyvät tehtävät. Lisäksi hoidan taloyhtiöiden isännöintiä.

Aikaisempaa kokemusta minulla on tilitoimistosta, jossa vastuullani olivat asiakkaiden kirjanpidot, verotus ja tilinpäätökset.

Niina Halminen

✓ Kirjanpitäjä

✓ Liiketalouden ammattitutkinto, KPT II, KISI

✓ 040 163 6285

niina.halminen@isannointiliiga.fi

Vastuullani ovat taloyhtiöiden asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyvät tehtävät. Peruskoulutuksena olevan liiketalouden ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut KPT II ja KISI- koulutukset.

Aikaisempaa kokemusta minulla on yli 10 vuoden verran asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidosta ja muista isännöintialan työtehtävistä.