Pienen taloyhtiön kirjanpito ja isännöinti

Pienen taloyhtiön kirjanpito

Ison talon palvelut pienille taloyhtiöille

Pienelle taloyhtiölle kirjanpitoa kiinteällä hinnalla

Pienissä taloyhtiöissä kustannuksille on vain vähän maksajia. Siksi on tärkeää, että ostopalvelut tuottavat arvoa enemmän kuin ostohintansa verran.

Me Isännöintiliigassa huolehdimme pienten taloyhtiöiden kirjapidosta asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti. Valitse taloyhtiösi koko vastaava, kiinteähintainen palvelupaketti ja saat taloyhtiöllesi tehokkuutta ja turvaa raha-asioiden hoitoon.

Palvelumme kattaa taloyhtiön taloushallinnon kokonaisuuden

  • ostolaskujen käsittely ja maksaminen
  • vastike- ja vuokralaskutus
  • kirjanpito
  • tilinpäätös

Taloyhtiön hallituksen jäsen vastaa laskujen hyväksymisestä, ja me tarjoamme selkeän näkymän talouden toimintaan sekä tarvittaessa sähköisen arkiston. Tämä varmistaa, että taloushallinto on moitteettomasti hoidettu, jolloin hallituksen jäsenet voivat olla huolettomia.

Usein pienet taloyhtiöt valitsevat huolehtia isännöinnin tehtävistä itse. Kun yhtiössä ilmenee tarvetta ammatti-isännöitsijän palveluille, niitä on mahdollista ostaa meiltä täsmätarpeeseen. Esimerkiksi tärkeiden kokousten järjestämisen, remonttien suunnittelun ja valvonnan, kilpailutusavun sekä vahinkotilanteiden hallinnan tueksi saat meiltä joko hallinnollisiin asioihin erikoistuneen isännöitsijän tai teknisen isännöitsijän työpanoksen erillisen tarjouksen perusteella.

Pienen taloyhtiön kirjanpito
kiinteällä hinnalla

2-8
huoneistoa

9-15
huoneistoa

16-20 huoneistoa

Pienen taloyhtiön TALOUSHALLINTO

Pyydä tarjous pienen taloyhtiön kirjanpidosta jo tänään!