Muutoksia Isännöintiliigan toiminnassa valmiustilan aikana

Huomoithan seuraavat asiat taloyhtiössäsi, sekä Isännöintiliigan toiminnassa valmiustilan aikana.

Toimistomme Ylivieskassa ja Hyvinkäällä ovat toistaiseksi suljettu. Olemme avoinna vain erikseen ajanvarauksella. Pyrimme turvaamaan hoidossamme olevien taloyhtiöden hallinnon välttämällä fyysistä kontaktia.

Asiakaspalvelumme, sekä isännöitsijä ovat tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimella. Lisäksi taloyhtiösi Oiva -taloyhtiösivusto on käytössä normaalisti.

Asiakaspalvelun sähköposti info@isannointiliiga.fi
Oiva taloyhtiösivuston kirjautumislinkki on nettisivumme oikeassa yläkulmassa
Juho Ojanperä juho.ojanpera@isannointiliiga.fi 050 325 6377 (isännöinti)
Päivi Ojanperä paivi.ojanpera@isannointiliiga.fi 050 363 0262 (taloushallinto ja asiakaspalvelu)

Teemme yleistä ja taloyhtiökohtaista tiedottamista tarpeen mukaan. Pyydämme Teitä kuitenkin ensisijaisesti seuraamaan viranomaisten antamaa informaatiota ja toimimaan sen mukaisesti.

Jotta saatte taloyhtiön ja Isännöintiliigan tiedotteet, sekä taloyhtiönne viralliset kirjeet mahdollisimman nopeasti ja helposti, voitte toimittaa sähköpostiosoitteenne Isännöintiliigan asiakaspalvelun tai henkilökunnan sähköpostiin, niin lisäämme ne taloyhtiön tietoihin.

Valmiustilan aikana kokoontumisia on rajoitettu. Tästä syystä Isännöintiliigan isännöimien kohteiden yhtiökokouksia siirretään toistaiseksi eteenpäin. Uusi kokousaika sovitaan ja se tiedotetaan, kun kokousten pitäminen on mahdollista. Tiedotamme kaikkia kokouskutsun jo saaneita yhtiökokouksen siirtämisestä.

Vaikka haluamme edistää sähköistä kokoontumista, haluamme tässä tilanteessa turvata kaikkien osakkeenomistajien mahdollisuuden osallistua taloyhtiön yhtiökokoukseen siirtämällä kokousta. Hallitusten kokoukset ja muut neuvottelut hoidetaan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan teknisiä apuvälineitä hyödyntämällä.

Toiminta taloyhtiössä jatkuu valmiustilasta huolimatta normaalina. Huomioithan kuitenkin valtioneuvoston linjaukset valmiustilasta, sekä THL:n ohjeistukset koronaepidemian torjumisesta. Taloyhtiösi palvelut, kuten pyykkitupa ja sauna ovat normaalisti käytettävissä, mutta niiden käytössä tulee käyttää omaa harkintaa. Huomioithan omassa toiminnassasi myös sellaiset henkilöt, jotka ovat vapaaehtoisesti tai määrättynä karanteeniin.

Taloyhtiösi käytön ja huollon palveluissa, kuten siivouksessa ja huoltotoiminnassa tehdään priorisointia, jos niitä tuottavien yritysten työntekijät ovat esim. karanteenissa tai epidemialle altistuneita. Tämä tarkoittaa, että taloyhtiöiden ei kiireelliset huolto-, korjaus ja siivoustoimenpiteet tehdään vasta kun huolto- ja korjauspalveluilla on niiden tekemiseen riittävät resurssit. Huomioithan oheisen vika- ja huoltoilmoitusten tekemisen yhteydessä.

Huomioi taloyhtiösi palveluntuottajat! Jos sinut tai perheenjäsenesi on määrätty karanteeniin, vältä kutsumasta huoltomiestä, siivoojaa tai isännöitsijää huoneistoosi, ellei se ole täysin välttämätöntä. Mikäli huoneistossasi käynti on kuitenkin välttämätöntä, kerro ilmoituksen yhteydessä, että olet karanteenissa jotta, huoneistoosi tulevat voivat suojautua riittävästi. Vältä fyysistä kontaktia!

Tutustu oivalliseen isännöintiin juuri sinun taloyhtiöllesi

Oivallisesti hoidetussa taloyhtiössä on mukava asua ja omistaa. Tutustu alla olevin linkkien kautta, mitä oivallinen isännöinti on sinun taloyhtiöllesi, sekä mitä haluamme tarjota sinulle asiakkaanamme ja pyydä tarjouksemme.

 

Tutustu mitä oivallinen isännöinti on sinun taloyhtiöllesi ja mitä saat kun valitset meidät TÄSTÄ

Tutustu Isännöintiliigaan ja yrittäjä Juho Ojanperään, tulevaan isännöitsijääsi TÄSTÄ

Pyydä tarjous

Oivallista isännöintiä

Isännöintiliiga Oy tarjoaa oivallista isännöintiä taloyhtiölle Ylivieskassa ja sen lähialueilla, Kokkolassa ja Hyvinkäällä. Oivallinen isännöinti on monikanavaista viestintää, asiakaspalvelua ja laadukasta taloyhtiön asioiden hoitoa yrittäjän asenteella. Oivallisessa isännöinnissä taloyhtiön etu on aina tärkein ja takaamme sen olemalla riippumaton isännöitsijätoimisto. Noudatamme hyvää isännöintitapaa ja palvelumme kattavat Kiinteistöliiton isännöintitehtäväluettelon tehtävät.

Isännöintiliiga Oy tarjoaa myös kiinteistöhallinnon konsultointia, kaupallisten kiinteistöjen johtamispalveluita ja vuokranvalvontapalveluita vuokranantajille.

Palveluihimme kuuluu myös taloyhtiöiden toiminnantarkastukset, joita teemme Suomen Toiminnantarkastus aputoiminimellä.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous helposti verkkolomakkeen avulla.
Saat vastauksen nopeasti ja joustavasti.

✓ Pääset täyttämään verkkolomakkeen Pyydä tarjous -painikkeesta

Voit myös tehdä tarjouspyynnön Isännöintiliitto Hae isännöintiä -palvelusta, josta voit lähettää tarjouspyynnön useammalle isännöintitoimistolle. Kaikki isännöintitoimistot saavat saman tarjouspyynnön ja tarjousten vertailtavuus hyvä.

✓ Hae isännöintiä -palveluun tästä

Pyydä tarjous