Liiga-assistentti

Isännöintiliiga tarjoaa asiakkailleen oivallista isännöintiä. Oivallinen isännöinti on asiakaspalvelua, viestintää ja laadukasta taloyhtiöiden asioiden hoitoa. Arvomme; rehellisyys, riippumattomuus, erinomaisuus, ohjaavat työskentelyämme. Panostamme työssämme asiakaspalveluun, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen. Olemme edelläkävijä siinä mitä teemme ja miten sen teemme.

Rosteriimme haetaan uutta pelaajaa,

Liiga-assistentiksi.

Tarjoamamme työtehtävät ovat taloushallinnon ja kiinteistöhallinnon avustavia töitä, kuten maksumuistuttamista, mittarilukemalaskutuksia, ostolaskujen käsittelyä ja muuta kiinteistöhallintoa avustavia töitä. Työ on aluksi osa-aikainen (muutamista päivistä reiluun viikkoon kuukaudessa). Osaamisesi kasvaessa työaikasi lisääntyy ja toivomme sinun kasvavan asiantuntijan rooliin. Työtehtävät tehdään jatkossakin etätyönä, joten odotamme sinulta valmiutta ja halua etätyöskentelyyn.

Etsimämme Liiga-assistentti kokee Isännöintiliigan arvot omikseen, haluaa oppia uutta ja tehdä työtä hoitaakseen asiakkaiden tärkeintä omaisuutta – koteja. Opetamme sinulle ammattisi salat, mutta toivomme, että olet aiemmin tehnyt taloushallinnon avustavia töitä tai opiskelet taloushallintoa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen loppuvaiheessa olevalle. Digityössä tarvittavat välineet, kuten Teamsit ja Zoomit sekä perinteiset Excelit ja Wordit ovat sinulle arkipäivää ja otat uudet ohjelmistot haltuun nopeasti ja rohkeasti.

Tarjoamme avustavien taloushallinnon tehtävien mukaisen palkkauksen, kattavan perehdytyksen työhösi etänä. Otetaan yhteiseksi tavoitteeksi, että jonain päivänä olet kokopäiväinen kiinteistöhallintoalan ammattilainen. Saat käyttöösi työssäsi tarvittavat laitteet, kattavan työterveyshuollon ja Isännöintiliigan henkilöstölleen tarjoamat vapaaehtoiset vakuutukset.

Ajattelimme, että pääsisit aloittamaan työssäsi juhannuksen jälkeen. Että tämä onnistuisi, toimita hakemuksesi 17.5.2020 mennessä ansioluetteloineen osoitteeseen info@isannointiliiga.fi. Käymme hakemukset läpi toukokuun aikana ja haastattelemme hakijat kesäkuun alkupuoliskon aikana Teamsissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Ojanperä (050 325 6377) 6.5.2020 kello 11.30-12.30 ja 11.5.2020 17:00-18:00.