Kiinnostaako sinua yrittäjyys isännöintialalla? Isännöintiliiga hakee nyt uusia yrittäjiä Uudellemaalle

Isännöintiliigan toiminta-ajatus ja arvot

Hoidamme kalleinta omaisuutta, mitä ihmiset omistavat – koteja. Haluamme olla se ammattilainen, joka saa hoitaa kotitaloasi. Siksi lupaamme panostaa asiakaspalveluun, viestintään, tehokkaisiin digiratkaisuihin ja oivalliseen isännöinnin osaamisen.

Haluamme tehdä isännöintiä pitäen aina mielessä rehellisyyden kaikessa toiminnassamme, riippumattomuuden takamaan sen, että olemme sinua varten ja erinomaisuuden, jotta sinun taloyhtiötäsi hoitaa isännöinnin ammattilainen.

 

 

 

Miksi yrittäjäksi Isännöintiliigaan

Isännöintiliiga-yrittäjänä saat käyttöösi alan parhaan liiketoimintakonseptin jonka ovat hioneet isännöintialan parhaat asiantuntijat. Sen kautta saat kaiken mitä isännöitsijänä tarvitset mukaan lukien lakineuvonnan, koulutuksen, teknisen isännöinnin, asiakaspalvelun ja kirjanpitopalvelut. Opetamme sinut myös tekemään työtä tämän konseptin avulla ja autamme sinua selviämään yrittämisen karikoista. Saat meiltä tukea ja sparrausta aina kun tarvitset. Koulutuksemme kautta saat myös suoritettua IAT-tutkinnon.

Yrittäjän onnistuminen on usein kiinni markkinoinnista. Liigayrittäjänä saat pääset nopeasti alkuun kun saat saman tien hyvän näkyvyyden yhteisten kotisivujemme kautta, tehokkaan avaus-markkinointipaketin, markkinointineuvonnan ja ketjun yhteismarkkinoinnin.

Ketjussa on voimaa, yrittäjä-kollegat  tukevat ja sparraavat toisiaan, hyvät ideat ja onnistumiset  leviävät ketjussa.

Toivomme positiivista asennetta ja halua oppia uutta, myös taloutesi pitää olla kunnossa. Sinun ei tarvitse olla valmis isännöintialan ammattilainen, avullamme sinusta tulee sellainen.
Sinulle on etua jos olet toiminut aikaisemminkin vastuullisissa tehtävissä ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Esim. kaupallinen tai tekninen koulutus antaa tarvittavia valmiuksia.

Kiinnostuitko

Mika Tilli

✓ 040 7013005

mika.tilli@isannointiliiga.fi